Vælg en side

Hvem er jeg?

Susanne

Jeg hedder Susanne Jensen og blev uddannet dyrlæge i København foråret 2009. Siden da har jeg primært arbejdet med smådyr først i Sverige og Nordsjælland og siden 2010 her i Thy.

Jeg bor i Hurup sammen med min mand Anders og vores to børn Emma og Magnus. Vi er de glade ejere af en gammel formel 1 labrador Kato og en ung cocker spaniel Atlas. De er aktive jagthunde, men mest af alt familiehunde med alt hvad det indebærer af lange gåture og kløen-bag-øret.

Vores tidligere katte Marie og Sylvester

Jeg valgte i 2020 at blive udkørende smådyrsdyrlæge for at kunne tilbyde dyrlægebehandling i trygge rammer med mindst mulig stress for dyrene. Det er vigtigt for mig, at der er god tid til at lære dit dyr at kende, lave en grundig undersøgelse og have tid til at forklare hvad jeg evt. finder og hvad der kan forventes af et behandlingsforløb.

Jeg opdaterer mig fagligt flere gange årligt ved at deltage i kurser rundt omkring i Danmark. De seneste kurser har været inden for allergi og øregangsbetændelse hos hund og kat samt adfærd hos den unge hund.

Jeg glæder mig til at møde dig og dit kæledyr.

Mange hilsner

Susanne

Følg mig på facebook